ProMarttojen hallitus-pro -haku on käynnissä

25.2.2023

 ProMartat ry:n vuosikokous on 21.3. Vuosikokouksessa valitaan myös yhdistyksen hallitusjäsenet. ProMarttojen hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kuusi jäsentä, jotka valitaan aina kahdeksi vuodeksi kerrallaan.


Hallitus hoitaa yhdistyksen asioita ja suunnittelee ja toteuttaa toimintaa jäsenille -  vapaaehtoistyönä. 

Hallitus kokoontuu vuoden aikana keskimäärin kahdeksan kertaa. Vuonna 2022 kokouksia järjestettiin seitsemän. Kokousten välillä edistämme asioita WhatsApp-ryhmässämme ja sähköpostitse.

Hallituksen sääntömääräiset roolit ovat puheenjohtajan lisäksi varapuheenjohtaja ja sihteeri. Lisäksi ProMarttojen hallituksessa toimii rahastonhoitaja, jäsenvastaava ja viestintävastaava sekä vapaaehtoisten kummi, joka auttaa hallituksen ulkopuolisia teemamarttojamme tapahtumien järjestämisessä.


Keskeinen osa hallituksen toimintaa on jäsentapahtumien järjestäminen. Jäsentemme arvostama monipuolinen, kekseliäs ja runsas ohjelma on kokonaan hallituksen toteuttama. Odotammekin, että jokainen hallitusjäsen sitoutuu tähän työhön - ideoimaan, järjestämään ja emännöimään PM-tapahtumia. Toivomme hallitusjäseniltä raikkaita uusia ohjelmaideoita toteutettavaksi.
Tapahtumavastuu saattaa kuulostaa vaativalta, mutta älä huoli: 

Hallituksessa on hyvä yhteishenki - ketään ei varmasti jätetä tapahtumansa kanssa yksin! 

Meillä on myös toimivaksi todetut, hioutuneet käytännöt, joihin uudet hallitusjäsenet perehdytetään ja joita noudattamalla järjestelyt sujuvat.


Kevään 2023 ohjelma on jo käytännössä valmis, joten hallitustyöskentelyyn saa myös tutustua rauhassa ennen tositoimiin ryhtymistä.


Nettityökalut ja sosiaalinen media ovat meille tärkeitä työvälineitä, ja toivommekin, että sinulla on jo hallussa niiden käyttö tai ainakin olet motivoitunut oppimaan ja omaksumaan niiden hyödyntämistä.

Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan Elinaan joko sähköpostilla elina.sydanmaanlakka@iki.fi tai puhelimitse 050-5389 346. Sovitaan vaikka kahvitreffit!