Tapahtuminen ilmoittautumis- ja peruutusehdot

Yleistä

Yhdistyksen järjestämät jäsentapahtumat avataan viikkotiedotteen yhteydessä. Avatut ja tulossa olevat olevat tapahtumat ovat nettisivujen ajankohtaista-osiossa.

Tilaisuus järjestetään, jos ilmoittautuneita ja maksaneita on tapahtumaan vaadittava määrä. Minimiosallistujamäärä määritellään tilauskohtaisesti tapahtumajärjestäjän ehtoihin perustuen.


Ilmoittautuminen

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti! Tarkista kentät ja varsinkin sähköpostiosoite.

Ilmoittaudu vain kerran! Jos tapahtumasta järjestetään useampi kuin yksi kierros, ilmoittaudu vain yhteen.

Ilmoittautumisvahvistus ja maksuohje lähtevät sähköpostilla automaattisesti lomakkeelle täytettyyn sähköpostiosoitteeseen. Jos viestiä ei tule, tarkista myös roskapostikansiosi!

Jos huomaat lähetyksen jälkeen täyttäneesi sähköpostiosoitteen väärin, ole yhteydessä sähköpostilla sen sijaan että täyttäisit lomakkeen uudestaan.


Maksaminen

Huomaa eräpäivä! Maksuaika on tarkoituksella lyhyt, jotta saamme maksut käsiteltyä tehokkaasti. 

Lähetämme yhden maksumuistutuksen, jonka jälkeen varaus katsotaan perutuksi. 

Maksamatta jättäminen ei kuitenkaan ole peruuttamista! Pyydämme ilmoittamaan sähköpostilla mahdollisimman pian, jos et pääse tilaisuuteen etkä aio maksaa osallistumismaksua.

Maksettu ilmoittautuminen on sitovaOsallistumismaksu palautetaan vain silloin, jos yhdistys peruuttaa tilaisuuden.


Peruutukset

Jos tilaisuuteen ilmoittautunut ja osallistumismaksun maksanut promartta haluaa peruuttaa osallistumisensa, hän voi kysyä tapahtumasta vastaavalta sähköpostitse, onko tilaisuuteen jonoa.

Jos saamme tiedon peruutuksesta viimeistään kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ja tilaisuuteen on jonotuslista, tiedustelemme jonossa olevilta kiinnostusta. 

Jos sijainen löytyy jonosta, peruuttaja ja sijainen sopivat maksusta keskenään. Pyydämme jo peruutuksen yhteydessä vahvistamaan, että yhteystiedot saa antaa mahdolliselle sijaiselle.

Voimme myös mainostaa peruutuspaikkaa yhdistyksen Facebook-sivulla, jos peruuttaja sallii yhteystietojensa julkaisemisen.

Tilaisuuteen ilmoittautuneella ja osallistumismaksun maksaneella promartalla on myös oikeus hankkia itselleen sijainen, jonka ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen.

Päivitetty 8.1.2024