Viinitasting ja lasiesittely

Ilmoittautuminen 16.-30.10.

Itävaltalainen Riedel on maailman arvostetuin viinilasivalmistaja. Yli 265-vuotisen historiansa aikana Riedel on vakuuttanut viininystävät ympäri maailman laadukkailla laseilla ja Riedel-filosofialla, jonka mukaan eri viinityylit hyötyvät merkittävästi niille suunnitelluista laseista. 

Riedel Wine Glass Experience tarjoaa mahdollisuuden tutustua laajemmin omiin aisteihisi viinien maistamisessa, Riedel-filosofiaan sekä lasin muodon suureen vaikutukseen viininautinnossa. Tastingissa maistetaan neljä erityylistä viiniä Riedel Veritas -sarjan laseista ja samalla opitaan viinien aromeista, rakenteesta sekä laatuun vaikuttavista tekijöistä. Viinit ovat sauvignon blanc, tammitettu chardonnay, pinot noir ja cabernet sauvignon. 

Tasting soveltuu loistavasti kaikille viinien ystäville aina aloittelijoista viinikonkareihin. Tapahtuman kesto on noin tunti, jonka jälkeen on mahdollista tehdä ostoksia 30% alennuksella Riedel-laseista. Tilaisuuden ikäraja on 18 vuotta. Huomioithan, että tilaisuudessa seistään koko aika.

Aika: 15.11.2023 kello 18:00-19:00, jonka jälkeen aikaa tehdä ostoksia.

Paikka: Yrjönkatu 34, Helsinki.

Hinta: 35€ /promartta, mukaan mahtuu 15 henkilöä.

Toinen vastaava tilaisuus järjestetään 22.11. kello 17 alkaen.

Ilmoittautumiset alla olevalla lomakkeella viimeistään 30.10

Tapahtumailmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Ilmoittaudu Viinitastingiin ja lasiesittelyyn 15.11. kello 18

Ilmoittaudu jonoon viinitastingiin ja lasiesittelyyn ke 15.11. klo 18.00