ProMarttojen saunailta Saunaseuralla

Suomen Saunaseura https://sauna.fi/saunatalo/vaskiniemen-saunat/

Syyskuun viimeisenä lauantaina pääsemme tutustumaan aitoon suomalaiseen saunakulttuuriin Saunaseuran Saunatalossa. Vuonna 1937 perustettu Saunaseura vaalii perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. Seura edistää saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta. Saunaseura jakaa tietoa suomalaisesta saunasta ja saunomisesta myös kansainvälisesti. 

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva Saunatalo on valmistunut vuonna 1952 ja talossa on 3 savusaunaa, 3 ulospäin lämpeävää saunaa sekä sähkösauna. Kesällä Saunatalon pihalla on myös mobiilisauna ja mereen on mahdollisuus pulahtaa Saunatalon omalta laiturilta. Lue lisää Saunatalosta täältä: https://sauna.fi/saunatalo/

Normaalisti Saunatalolle pääsevät vain Saunaseuran jäsenet, mutta nyt promartoilla on mahdollisuus nauttia kaikkien kahdeksan saunan löylyistä oman saunaillan aikana.

Saunatalolla ei ole erillisiä peseytymistiloja miehille ja naisille, joten saunailta on tarkoitettu vain naisille.

Aika: Lauantai 30.9.2023 klo 20:00-23.00

Paikka: Suomen Saunaseuran Saunatalo, Vaskiniementie 10, 00200 HELSINKI

Hinta: 37,50  euroa/promartta sis. saunan ja tarjoilut (riisipiirakka munavoilla, kahvi/tee, kotikalja, räiskäle hillolla ja vaniljakastikkeella)

Mukaan mahtuu 40 osallistujaa. 

Tapahtumailmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Ilmoittaudu saunomaan!