Kirjailijatapaaminen: Maija Kajanto

Ilmoittautuminen 15.4.-

Tervetuloa WSOY:n kirjailijatapaamiseen!

Pääset tutustumaan Maija Kajantoon sekä hänen uutuuskirjaansa .

Tapahtuman aikana kirjakauppa auki ja saamme 50% alennuksen kaikista kirjoista! Paikanpäällä myös pientä tarjottavaa.

Tässä lyhyt esittely kirjasta ja kirjailijasta

Maija Kajanto

Maija Kajanto (s. 1978) on toimittaja ja viestinnän ammattilainen, jonka mielestä ihmiset eivät lue ollenkaan tarpeeksi viihdettä. Kajannon esikoisromaanin syntymästä voidaan kiittää tai syyttää murtunutta nilkkaa, loput kirjat ovat syntyneet ilman fyysisiä luunmurtumia. Kirjailija tekee töitä mieluiten mökillä tai Katajanokan maailmanpyörän kahvilassa.

Kajannon edellinen kirjasarja keräsi kriitikoilta kiitosta ennen kaikkea uskottavasta työelämäkuvauksestaan. Kahvila Koivu -sarjan kirjoittamisen aikaan kirjailija ei ole vielä koskaan elämässään onnistunut leipomaan onnistuneita korvapuusteja

Sitruunakevät

Keväisessä kahvila Koivussa elämä tarjoaa välillä pelkkiä sitruunoita.

Kristiina Kivimaa ja Tommi ovat viettäneet vuoden Adrianmeren rannalla. Lähestyvä kevät tuo parin takaisin Keski-Suomeen, mutta kun Kristiina joutuu kokemaan suurimman mahdollisen menetyksen, ei asettuminen uudelleen vanhaan elämään tunnu helpolta.

Pyhävirran kylässä moni asia on muuttunut, kahvila Koivu on uusissa käsissä, vanhoista ystävistä osa on poissa ja Krissen voimat vähissä. Mutta kun menneisyydestä sukeltaa esiin outo perintö, täytyy Krissen kääriä hihat ja jatkaa eteenpäin. Tommin ja Krissen uusi koti nousee Pyhäjärven rantaan ja sinne on uskallettava kantaa huonekalujen lisäksi myös tunteet, toiveet ja ajatukset tulevaisuudesta.

Kun kevätaurinko sulattaa hanget ja ensimmäiset valkovuokot kukkivat ojien pientareilla, kahvila Koivussa tuoksuvat jälleen tuoreet korvapuustit.

Sitruunakevät on Kahvila Koivu -sarjan neljäs osa. Kirjasarjan avasi Korvapuustikesä heinäkuussa 2022.

Aika:  Tiistaina 7.5. klo 16.30

Paikka: WSOY toimisto; Lönnrotinkatu 18 a

Hinta: Tapahtuma on ProMartoille maksuton

Tapahtumaan mahtuu 40 osallistujaa.

Ilmoittaudu mukaan 30.4. mennessä täyttämällä alla oleva lomake.

Tapahtumailmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Ilmoittaudu kirjailijatapaamiseen WSOY:lle ti 7.5.