Kesäretki Mäntsälän Alikartanoon

Ilmoittautuminen 24.4.-22.5.

Tervetuloa ProMarttojen kesäretkelle Mäntsälän Alikartanoon!

Tutustumme kartanokierroksella Alikartanon museoon oppaan kanssa ja nautimme kahvit kirjailija Kirsti Mannisen ylläpitämässä museokahvila Hedda Noorassa, jossa Kirsti (Kirjailijanimeltään Enni Mustonen) kertoo uudesta kirjastaan Kasvattitytär. Kahvilan näyttelyhuoneessa on esillä myös Furugårdin Rouvat tarinoineen -näyttely.

Mäntsälän kunnan ylläpitämä Alikartanon museo kertoo Nordenskiöld-suvun vaiheista. Alikartanon eli Frugårdin tila perustettiin 1600-luvun alussa. Vuonna 1709 se tuli Nordenskiöld-suvun esi-isien omistukseen. Kartano tunnetaan mm. maailmankuulun tutkimusmatkailijan ja Koillisväylän ensimmäisen purjehtijan Adolf Erik Nordenskiöldin (1832-1901) lapsuudenkotina.

Aika: Keskiviikko 7.6. Museokierrokset aloitamme klo 16.00 ja 17.00, jonka jälkeen ryhmä siirtyy museokahvilaan. Kirsti aloittaa museokahvilassa n. klo 18.
Osoite: Nummistentie 48, 04660 Numminen

Hinta: 14 euroa/promartta sis. kartanokierroksen ja kahvin/teen + suolaisen tai makean oman valinnan mukaan (suolainen: kasvispiiras GL tai kinkkupiiras GL, makea: vadelmaleivos GL; ilmoita tarvittaessa muut ruokavaliot kuten VEG tai maidoton)

Mukaan mahtuu korkeintaan 50 promarttaa ja minimimäärä osallistujia on 10.

Kirstiltä on mahdollisuus saada omistuskirjoituksia uuteen kirjaan, mutta kirja on hankittava etukäteen esimerkiksi Otavan kirjakaupan ystävämyynnistä, joka järjestetään promartoille 29.5.-4.6. ja jolloin saamme myös muista kirjoista -50 % asennuksen. Kerromme ystävämyynnistä lisää 8.5. ilmestyvässä uutiskirjeessä.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä alla oleva lomake 22.5. mennessä

Tapahtumailmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Ilmoittaudu Mäntsälän Alikartanoon klo 16.00 alkavalle opastukselle (1 paikka jäljellä)

Valitsen kahvin/teen kanssa
Mäntsään menoon ja paluuseen liityen:

Ilmoittaudu Mäntsälän Alikartanoon klo 17.00 alkavalle opastukselle

Valitsen kahvin/teen kanssa
Mäntsään menoon ja paluuseen liityen: